Описание
Коломбите на Пастичерия Фракаро, резултат от 48-часов процес на втасване и тридневно изработване, са създадени благодарение на опита и майсторството, предавани в тяхното семейство от 1932 г. насам. Множеството вкусове предлагат уникално и автентично преживяване на италианската сладкарска традиция.
Печен сладкарски продукт с естествен квас, покрит с тъмен шоколад и шоколадови парченца, с пълнеж от Джандуя, без стафиди и захаросани цитрусови плодове.
Съдържание
Съставки: ПШЕНИЧНО брашно тип „0“, крем gianduia 20 % [вода, захар, глюкозен сироп, слънчогледово масло, паста от ЛЕШНИЦИ 9,5 %, което съответства на 1,9 % от крайния продукт, шоколад на прах 5,3 %, което съответства на 1 % от крайния продукт (какао на прах 60 %, което съответства на 0,6 % от крайния продукт, захар), обезмаслено МЛЯКО на прах, млечен протеин на прах, ароматизатори, сгъстители: модифицирано нишесте, пектин; консервант: калиев сорбат], захар, МАСЛО, ЯЙЦА кат. А, черен шоколад 8,5 % (какаова паста, захар, какаово масло, емулгатор: СОЕВ лецитин, ароматизатор), натурална мая от закваска 5 % (ПШЕНИЦА), яйчен жълтък кат. А, емулгатор: моно- и диглицериди на мастни киселини, парченца черен шоколад 1,7% (захар, какаова паста, какаово масло, емулгатор: лецитин от СОЯ, аромат), инвертен захарен сироп, сол, ечемичен малц, естествен аромат, екстракт от мадагаскарска ванилия.
Може да съдържа други ядки, горчица, семена от сусам.
Да се съхранява: на сухо и хладно място.
Хранителни стойности
ПОСОЧЕНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ СА ЗА 100 ГР.
Енергийна стойност: 1613 кДж. / 385 кКал.
Наситени мастни киселини
0
Отзиви
Все още няма отзиви.