Описание
Произвеждан предимно от краве мляко, раклетът първоначално е планински специалитет. Картофи, асортимент от колбаси (шунка, сушено месо, мортадела и др.), корнишони и маринован лук и остава само да включите машината! Препоръчваме да предвидите около 200 гр. сирене на човек.
Раклетът е много приятно ястие и се приготвя много лесно.
МЛЯКО
●
Краве сурово мляко
ТИП СИРЕНЕ
●
Полуотлежало
ПРОИЗХОД
●
Франция
ВКУС
●
Наситен, изразителен
ХАРАКТЕРНОСТ
●
Без добавки и консерванти. Вегетарианскo.
СЪЧЕТАНИЕ
●
Ризлинг, Шардоне, Шенин Блан, Сира
Maria Antova (потвърден клиент) –
Истински раклет
Тодор Филипов (потвърден клиент) –
Единственото място където си намирам истински раклет
Ирена Янкова (потвърден клиент) –
Сиренето е от сурово мляко и има ароматен вкус, точно както трябва да бъде 😊