Описание
Ароматна торта с основа безглутенов блат с шоколад и пекан. Първият слой е компоте от портокал и маракуя, вторият е с пълнеж от кремю с черен шоколад, а третият е от лек мус с кафе и бял шоколад. Отгоре четириредовата торта Опалис е залята с глазаж от бял шоколад и кафе Арабика. Истинско шоколадово изживяване с гурме шоколад Valrhona.
Тортата е с диаметър 16 см. Подходяща е за разрязване на 4 – 6 парчета.
Съдържание
Домашно приготвен продукт по оригинална френска рецепта. Състав: Бял шоколад Опалис “Валрона”,Черен шоколад Гуаная “Валрона”, пюре маракуя “Боарон”, пастьоризирани охладени ЯЙЦА, МАСЛО – “Ел е Вир”, СМЕТАНА – “Ел е Вир”, МЛЯКО – “Ел е Вир”, ЯДКИ(лешник,пекански орех), захар, кафява захар, неутрална глазура, портокали, царевично нишесте, желатин, кафе. Не съдържа добавки и консерванти.
Да се съхранява: от +2°C до +7°C.
Хранителни стойности
ПОСОЧЕНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ СА ЗА 100 ГР.
Енергийна стойност: 0 кДж. / 0 кКал.
Наситени мастни киселини
0
Отзиви
Все още няма отзиви.