Описание
Сосът Беарнез е страхотна класика на френската кухня. Първоначално от района на Париж, както не подсказва името му, той е създаден през 1837 г. от Жан-Луи-Франсоа Колине, тогава главен готвач в Pavillon Henri IV, в Сен Жермен ан Ле. Историята разказва, че той се опитал да компенсира неуспешно приготвен сос за месо и така изобретил този прочут Беарнез.
Перфектно си партнира си с гриловани червени меса на скара.
Съдържание
Рапично масло, вода, жълтък, оцет, естрагон, захар, натурален аромат беарнез, сол, аромат на черен пипер.
Консерванти : Калиев сорбат – Натриев бензоат, Ксантанова гума, Гума гуар.
Антиоксидант: калциево динатриев етилен диамин тетраацетат. Алергени: ЯЙЦА
БЕЗ ГМО, БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ДОБАВЕНИ АРОМАТИ, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ
Да се съхранява: на сухо и хладно място.
След отваряне, съхранявайте в хладилник до 2 дни.
Хранителни стойности
ПОСОЧЕНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ СА ЗА 100 ГР.
Енергийна стойност: 2682 кДж. / 641 кКал.
Наситени мастни киселини
0
Отзиви
Все още няма отзиви.