Сирена с ниско съдържание на лактоза - Дар от Боговете

Няма продукти в количката.

Сирена с ниско съдържание на лактоза

Имате лактозна непоносимост и мислите, че повече никога няма да се отдадете на удоволствието от похапването на сирена? Разполагаме с подходящото решение за Вас!
Нашите предложения от сирена с ниско съдържание на лактоза позволяват на хора с лактозна непоносимост да се възползват от насладата при консумацията на сирене.
По време на обработката на нашата селекция от сирената почти цялата лактоза в млякото се елиминира чрез отцеждане или се трансформира в млечна киселина при етапите на подсирване и зреене.
От една страна, зрелите сирена от краве мляко, като Камамбер, Каприз де Дьо, Ементал, Конте и др., притежават почти нулево съдържание на лактоза. Следователно хората с непоносимост към лактоза могат спокойно да ги консумират. По този начин те ще си гарантират и необходимия прием на калций.
Пресните сирена, от друга страна, съдържат също нисък процент на лактоза, който варира от 2 до 3%. Млечните ферменти в тях помагат през целия процес на храносмилане за усвояването на лактозата, така че те също са опция за любителите на сирена с нетърпимост към лактозата.

Показване на 1–12 от 26 резултата

Количка