Описание
Био Пармиджано Реджано е възможно най-ароматният и здравословен вид Пармиджано Реджано. По традиция то се произвежда с различна степен на зрялост. Био прясното мляко се преработва в 3 сутринта след деня на събиране и огромните пити остават в саламура за около 21 дни, преди да бъдат прехвърлени в специални изби, там те отлежават за период от 12 до 30 месеца.
Препоръчваме Ви да му се насладите поръсено към салата, брускети, паста и ризото. Ароматите на Био настърганото Пармиджано Реджано изпъкват повече поръсено върху топли ястия, като крем супа и запечена лазаня.
МЛЯКО
●
Краве сурово мляко
ТИП СИРЕНЕ
●
Отлежало
ПРОИЗХОД
●
Италия
ВКУС
●
Наситен и характерен
ХАРАКТЕРНОСТ
●
Без добавки и консерванти. Био, вегетариански и без глутен.
СЪЧЕТАНИЕ
●
Просеко, Кианти, Брунело ди Монталчино
Отзиви
Все още няма отзиви.