Описание
Класически френски десерт от спондж тесто и пълнеж от крем брюле. Направен с френско масло и пшеница и яйца от свободни кокошки по оригинална рецепта от 1755 г.
3.50лв.
по нашата традиционна рецепта
без добавки и консерванти
Класически френски десерт от спондж тесто и пълнеж от крем брюле. Направен с френско масло и пшеница и яйца от свободни кокошки по оригинална рецепта от 1755 г.
Класически френски десерт от спондж тесто и пълнеж от крем брюле. Направен с френско масло и пшеница и яйца от свободни кокошки по оригинална рецепта от 1755 г.
Тегло | 3 kg |
---|---|
Размери | 3 × 4 × 5 cm |
ПШЕНИЧНО брашно (23%), ЯЙЦА (21%), захар, рапично масло,
концентрирано МАСЛО, СМЕТАНА (5,1%), кафява захарна захар (3,6%),
мед, набухватели: дифосфати и натриеви карбонати (ПШЕНИЦА ),
натурален аромат на ванилия и други естествени аромати, ванилия на прах, сол.
Да се съхранява: при стайна температура.
ПОСОЧЕНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ СА ЗА 100 ГР.
Енергийна стойност: 1885 кДж. / 451 кКал.
Отзиви
Все още няма отзиви.