Описание
Специална селекция от Château d’Estoublon, този балсамов оцет предлага сладко-кисел нос, балансиран с добра дължина на ароматите. Носът е плодов с нюанси на дървесина.
Това е идеална подправка към салати или варени зеленчуци, месо на скара, риба, морски дарове, сирена, гъби, картофи или омлет.
Съдържание
Продукт на Биологично земеделие. Сертифициращ орган BG-BIO-16. Използвани сортове грозде: Trebbiano bianco и Lambrusco. Оцет, получен от варена гроздова мъст и винен оцет, отлежал в дъбови бъчви. Вграден чучур за изливане
Това е идеална подправка към салати или варени зеленчуци, месо на скара, риба, морски дарове, сирена, гъби, картофи или омлет.
Хранителни стойности
ПОСОЧЕНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ СА ЗА 100 ГР.
Енергийна стойност: 950 кДж. / 227 кКал.
Наситени мастни киселини
0
Отзиви
Все още няма отзиви.