Описание
Parmigiano Reggiano има много специфична текстура: твърда, зърнеста, почти пясъчна. Методът на производство се състои в загряване на сиренето до около 55 °C, което го изсушава и позволява да се съхранява много дълго време. До 3 или 4 години.
Полетата, от които се добива фуражът за изхранване на кравите, трябва да бъдат оставени да не се обработват и третират в продължение на 4 години, преди да се прибере сеното за
за изхранване на животните.
Това е най-голямата особеност, която характеризира органичното сирене Пармиджано Реджано, напълно натурално и с неповторим вкус.
МЛЯКО
●
Краве сурово мляко
ТИП СИРЕНЕ
●
Отлежало 12 месеца
ПРОИЗХОД
●
Италия
ВКУС
●
Наситен и характерен
ХАРАКТЕРНОСТ
●
Без добавки и консерванти. Вегетарианскo.
СЪЧЕТАНИЕ
●
Просеко, Кианти, Брунело ди Монталчино
Отзиви
Все още няма отзиви.